Skip to main content

Maand: juli 2024

Lou

Deze mini uitvoering van een labrador (korte pootjes) is een zeer lief en aandoenlijk hondje. Ze houdt enorm van mensen en is het liefst de hele dag om je heen.

Lou is gered door Duitse rescuers in Turkije en samen met haar broertjes en zusjes opgegroeid in een huiselijke omgeving. Ze kan het uitstekend vinden met kinderen, honden en katten maar is het liefst toch bij haar eigen baasje of familie.
Lou is een zeer sociaal hondje dat graag bij mensen is en die harder nodig heeft dan een soortgenootje. Ze zou dus ook goed als enige hond in een familie kunnen zijn. Lou vindt spelen en wandelen ook erg fijn en kan niet wachten om haar eigen familie te krijgen.

Lou kan in het najaar naar NL/DE of BE komen!

Holly

Holly is net als Lou een zeer vriendelijk en aanhankelijk hondje, Ze houdt enorm van mensen en is het liefst de hele dag om je heen. Holly  is gered door Duitse rescuers in Turkije en samen met haar zusje opgegroeid in een huiselijke omgeving. Ze kan het uitstekend vinden met kinderen, honden en katten maar is het liefst toch bij haar eigen baasje of familie.
Holly is een zeer sociaal hondje dat graag bij mensen is en die harder nodig heeft dan een soortgenootje. Ze zou dus ook goed als enige hond in een familie kunnen zijn. Holly vindt spelen en wandelen ook erg fijn.

Holly kan in het najaar naar NL/DE of BE komen!